Hjælp dine børn lære mere om administration af deres personlige økonomi

Husk, når kontant var en konkret vare i alle vores personlige økonomier? Som børn, vi gik til banken, handlet med vores forældre og hyppigt iagttager dem betale med kontanter. Nu med kontanter på listen over truede arter Se nutidens børn deres personlige økonomiske situation meget anderledes. Som vi nyde bekvemmeligheden af kontokort, lagret værdi kort, betalingskort og ATM-kort, er udfordringen at lære børn om en usynlig vare som penge forstørret. Hvis du søger efter måder at undervise dine børn mere om hvad der gør op deres personlige økonomi, herunder betydningen af besparelse og hvordan at sætte og nå deres finansielle mål, er her nogle praktiske tips.

Give børnene en godtgørelse – hvis du giver dit barn en godtgørelse, prøve at binde deres godtgørelse til ansvar som fodring kæledyr, tager ud papirkurven eller rengøring deres værelser. Selvfølgelig, bør niveauet af ansvar og størrelsen af godtgørelsen være bundet til børnenes alder og evner og dine egne finansielle midler.

Hjælpe børn opbygge deres personlige økonomi ved at indføre besparelser mål – arbejde med dine børn til at oprette en liste over hvorfor de skal gemme og ting, de ønsker at spare op til – store og små – så hjælpe dem prioritere den. Bede dem om at sætte tre stjerner ud for de ting, de ønsker mest, to stjerner ud for de ting, de ønsker og én stjerne ved siden af dem, der er mindst vigtigt. Få dem til at kategorisere varer som dyreste på billigste. Du kan hjælpe dem med at bruge disse vurderinger til at vælge, hvad de ønsker at spare op til ved at fokusere på de tre-stjernede varer de vil de fleste og bestemme, hvor meget de tror de kan gemme.

Hjælpe børn finde et sted at holde deres opsparing – er det en god ide at adskille opsparing og lommepenge – måske i mærket containere. Ved at knytte et billede af det “noget særligt” til deres opsparing container, børnene kan holde deres mål synlige. De kunne bruge forskellige farvede tegnebøger til opsparing og lommepenge eller spørge, hvis de ønsker at åbne en opsparingskonto på din bank samtidig holde lommepenge derhjemme.

At hjælpe børn at spore deres fremdrift. Lad os se det, børnene finde gemme kedeligt (helt ærligt, så gør en masse voksne). Du kan hjælpe opbygge og vedligeholde spændingen ved at nå en personlige økonomiske mål ved at lave en opsparing termometer og farve i afsnittene som penge er gemt. Post dit barns fremskridt diagrammer på synlige steder og fejre deres fremskridt. Det er vigtigt at gøre spare penge sjov og givende med mange fester undervejs.

Tilskynde børnene til at undgå Friends.†udgifter. Mens de fleste børn har gode intentioner for deres opsparing mål, deres planer ofte afsporet af impulskøb — som det hot nye legetøj. Her er nogle råd, du kan give dine børn at holde dem fra at få off-kursus:

Efterlade penge – bringe kun en lille mængde af penge på indkøbsture til at undgå impulskøb.

Ikke glemme alt om din opsparing mål – bære et billede af, hvad du gemmer og sammenligne det med noget, du er fristet til at købe.

Være en lejlighedskøb jæger – vente på det element, du vil gå på salg og holde øje med kuponer.

Ikke haste ind i køb – undgå at købe noget, du ser i mindst to uger. Føje det til listen “ønsker”, og derefter prioriterer det mod de andre ting, du ønsker.

Bede om hjælp med at sikre penge – forældre kan hjælpe med at holde din opsparing i et sikkert sted, hvis du tror, du vil blive fristet til at bruge den.

Når dine børn skabe en besparelse mønster du finder stolte de stræber efter, og at nå deres finansielle mål. Du kan endda overveje matcher deres besparelser efter de bevise, at de alvorligt sætte væk en aftalt efter beløb. Som med alt andet i livet, vil dine børn finde beslutsomhed og tålmodighed belønnes, og payoff for at nå deres personlige økonomiske mål er værd udfordring at få der.