Opbygge grundlaget For rigdom

Du ville ikke bygge dit hjem på noget mindre end et solidt fundament. På samme måde, du kan ikke bygge rigdom og økonomisk uafhængighed uden først at have sunde bærende principper til at bygge videre på.
Jeg har fundet, at mange mennesker arbejder på rigdom bygning strategier såsom maksimere deres 401K afkast, aggressive aktiehandel og real estate investering uden sådan fundament.
De fleste af mine klienter kommer fra en “et skridt frem, to skridt tilbage” cyklus af rigdom bygning, der fÃ¥r dem intetsteds i det lange løb.
Der er ting du kan tage for at sikre, at du maksimering og beskytte dine gevinster på samme tid. Uden disse trin, er du dømt til at opleve den tab cyklus, som i sidste ende, er ligesom spinding dine hjul i mudderet.
Oplev, hvordan din beskæftigelse omstændigheder påvirke dine rigdom bygning strategi og har flere af de ting, du ønsker ved at identificere din største udgift og styre det uden at skulle tjene flere penge.
De fleste mennesker tager gevinster i deres cash flow til at betyde, at de kan bruge mere på ting de behøver. Det er menneskeligt at omgive dig med de ting du ønsker at matche hvordan du føler om din nye indtægter fra investeringer eller en raise på arbejdspladsen.
Men hvad sker der her er, at du mister fremtidige indtjeningsevnen og du rippe ud stykker af din rigdom bygning foundation, fordi du ikke lægger nye indkomst til at arbejde ved at investere i din gæld.
Folk taler en masse om afkast på investeringer. Tænk på afkastet på en 13% kredit gæld, som du betale i 5 måneder aggressive gæld investeringer. Det er ikke blot 13% du gemmer ved at investere i din gæld!
Endnu en gang at gæld er betalt ud du kan slå de betalinger, du gjorde mod en større gæld, undertiden fordoble den hastighed, hvormed du er i stand til at betale den større gæld. Kombineret, er afkastet af din investering her massiv i forhold til almindelige bestand investere!
Rigdom bygning i begyndelsen, er faktisk startet med gældsreduktion og stram styring. En ændring i holdning om din gæld, fra “ansvar” for investeringer, er det første skridt i sand rigdom bygning.
I dag skal du sidde og finde de månedlige udgifter, som virkelig ikke betyde så meget for dig som opbygge rigdom. Se hvordan du kan fjerne nogle af dine udgifter til at investere i din gæld for at maksimere din cash flow hurtigere, give dig selv et raise!
Tage det meste af hvad du nu har til rådighed om måneden, og drej den mod den næste gæld-hæve den regelmæssige månedlige betaling af så meget som du kan samtidig belønne dig selv med en lille ting at bemærke din bedrift.
Før du tager på en anden investering, tænke på den rigdom, du kan bygge med de penge, der i øjeblikket går til gæld. Når du har styr på din gæld, kan alle penge gå mod investeringer, besparelser og leveomkostninger, der langt outstretch hvad du er i stand til at opleve nu.
Kun aggressive investeringsstrategi, der har absolut nul risiko er gæld investering. Du kan ikke tabe og gevinster er altid enormt i forhold til enhver anden form for investering.
Live din pensionisttilværelse gratis finansielle stress, afslappet og nyder livet på grund af automatiske indtægtsstrømme du oprette gennem de kraftfulde investeringer du har råd til efter investering i din gæld.