Starte en virksomhed, der sælger offentlige overskud

Har du nogensinde spekulerer på, hvad der sker med alle at regeringen udstyr, der er købt hvert år af føderale, statslige og lokale regeringer? De smide ikke bare det væk! Ifølge loven skal alle ubrugte og forældet udstyr sælges tilbage til offentligheden på en offentlig auktion! Det er rigtigt. Alt er til rådighed til dig og jeg de amerikanske skatteydere. Der er primært to måder at regeringen gør dette: ejendommen auktioner eller online auktioner.
Ved on-site auktion, skal regeringen agenturet bortskaffelse af egenskaben hverdag opstille en offentlig bekendtgørelse om auktion som den placering, dato, tid og elementer til at blive bortauktioneret. Der er normalt en inspektion periode, især hvis der er dyre varer, der skal bortauktioneres. Budgivning er normalt åben for alle, men du generelt skal præregistrere på ejendommen på auktion byde. På site kan auktioner omfatte emner som brugte biler, både, fly, computerudstyr og militære overskud. Nogle af elementerne er nye, de fleste anvendes, og en lille procentdel af det er uønsket.
Online auktioner er til rådighed for enhver med en internetforbindelse og kan findes på forskellige hjemmeside. Den føderale regering bruger typisk GSA auktion site på gsa.gov/auctions. Militæret bruger govliquidation.com. Statslige og lokale regeringer kan have deres egne hjemmesider. Du kan være nødvendigt at ringe til din lokale regering agentur til at finde ud af, hvordan de håndterer overskydende ejendom.
Sjovt del faktisk budgivning og vinde elementer. Du kan nemt købe ting på 80% – 90% rabat på detail! Jeg har personligt købt en farve laserprinter på 10% af den værdi! Indrømmet, jeg havde brug at køre 3 timer at samle den op og jeg havde brug at rense det, når jeg fik det hjem, men det virker upåklageligt.
Del af ligningen er i at købe store masser af udstyr. Jeg personligt køber og sælger store mængder af computer og kontorudstyr. Du kan købe computer og skærme af skid belastning! Jeg videresælge til venner og naboer, der får en god beskæftige sig så godt. Jeg kan sælge dem udstyr 50% rabat på detail- og stadig dobbelt mine penge! De lokale regering Auktioner har normalt de bedste tilbud som er der typisk færre tilbudsgiverne konkurrerer mod du. Jeg købte $12.000 værd af edb-udstyr for $65! Jeg tog også et mødebord og smukke retro konference stole!
Husk dog at byde med dit hoved og ikke over den. Forskning omhyggeligt hvad du er interesseret i og hvad det vil bringe i videresalg. Indstille en fast pris i dit sind og ikke går over denne pris. Ikke nogensinde blive fanget i varmen i øjeblikket når udbudsprocessen begynder at blive skør! Tage et skridt tilbage og revurdere inden du betaler mere for noget end du ønskede at.